Un form RPG cu tema istorica, preistorica, medievala si fantastica. O tema unica si originala.


  Perioada dinozaurilor

  Share
  avatar
  Sharma Sanara
  ♕Admin♕
  ♕Admin♕

  Sex : Male
  Aur : 1143
  Argint : 1212
  Varsta : 31
  Localizare : Braila

  Perioada dinozaurilor

  Post by Sharma Sanara on Wed Jan 18, 2017 6:12 pm

  Când au trăit dinozaurii? Cum arătau ei? De ce au dispărut şi când s-a întâmplat asta? Până acum se cunosc circa 500 tipuri de dinozauri; unii din ei erau cu adevăraţi gigantici, un adult având înălţimea unui bloc cu 5 etaje, dar alţii erau mici, nu mai mari decât o găină.

  La întrebarea când au trăit dinozaurii, există două răspunsuri. Evoluţioniştii (inclusiv ştiinţa oficială) ne spun că ei au trăit cu zeci de milioane de ani în urmă, cu cel puţin 65 de milioane de ani în urmă, atunci când au dispărut. Se ajunge cu scala timpului până la 200 de milioane de ani în urmă. A existat vreun martor sau vreo mărturie care se confirme asta? Nu! Dar trebuie să-i credem pe oamenii de ştiinţă, pentru că “ei nu greşesc niciodată”. Sau mai greşesc!? Creaţioniştii spun însă altceva: întrucât Dumnezeu, conform Bibliei, a creat toate fiinţele în acelaşi timp, dinozaurii şi oamenii au trăit cam în aceeaşi perioadă de timp. Cine are dreptate?

  Oamenii au trăit în acelaşi timp cu dinozaurii…o spun pietrele!

  Oamenii de ştiinţă din fosta Uniune Sovietică au făcut publică descoperirea unei pietre care conţinea mai mult de 2.000 de urme de picior de dinozaur, împreună cu urme de picior de om. Evident, ambele urme au fost făcute în noroi sau nisip şi apoi s-au solidificat de-a lungul timpului. Dacă există şi urme de oameni, aceasta înseamnă că oamenii şi dinozaurii au trăit în acelaşi timp! Dar ia staţi puţin… Nu era ştiinţa cea care ne învăţa că dinozaurii au dispărut acum 65 de milioane de ani, iar omul a apărut mult mai târziu? Ba da! Şi atunci cum se explică descoperirea de mai sus?

  Dovezile fotografice din parcul Naţional “Dinosaur Valley”

  Râul Paluxy din Texas curge prin mijlocul Parcului Naţional “Dinosaur Valley”, celebru în lume pentru că el conţine numeroase urme de dinozauri. Dar nu numai urme de dinozauri, ci şi de oameni, acestea din urmă fiind găsite nu numai în aceeaşi formaţiune, dar unele din ele se suprapuneau evident cu paşii de dinozauri. Ceea ce demonstrează, fără de tăgadă, că dinozaurii şi oamenii au trăit în acelaşi timp!
  avatar
  Pink Mimose
  √New√
  √New√

  Sex : Female
  Aur : 22
  Argint : 26
  Varsta : 15
  Localizare : Toulouse

  Re: Perioada dinozaurilor

  Post by Pink Mimose on Wed Jan 18, 2017 6:48 pm

  Ai uitat sa pui si perioadele istorice.
  ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●♀۞♔♚♕ ۞♂●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

  Is this the end of the moment or just a beautiful unfolding of a LOVE that will never be,or maybe ,be.  avatar
  Sharma Sanara
  ♕Admin♕
  ♕Admin♕

  Sex : Male
  Aur : 1143
  Argint : 1212
  Varsta : 31
  Localizare : Braila

  Re: Perioada dinozaurilor

  Post by Sharma Sanara on Wed Jan 18, 2017 6:57 pm

  O sa pun la fiecare incetul cu incetul.

  Sponsored content

  Re: Perioada dinozaurilor

  Post by Sponsored content


   Current date/time is Wed Dec 13, 2017 9:27 am