Un form RPG cu tema istorica, preistorica, medievala si fantastica. O tema unica si originala.


  Trupe preferate

  Share
  avatar
  psychotic.bitch
  ☆VIP☆
  ☆VIP☆

  Sex : Female
  Aur : 1025
  Argint : 1105
  Varsta : 23
  Localizare : hell

  Trupe preferate

  Post by psychotic.bitch on Tue Aug 16, 2016 9:07 am

  Din moment ce nu e deschis un topic de genul sper că e okay că am făcut-o eu...

  Trupa meu de top, nr 1 ca să zic așa a fost, este și va fi mereu Depeche Mode, pentru că au un sound grozav și la fiecare album au venit cu ceva nou. Pur și simplu i-am iubit mereu și asta nu se va schimba, melodiile lor mă liniștesc și cea mai frumoasă amintire a vieții mele va fi mereu concertul lor la care am fost când aveam vreo 12 ani.

  În rest ascult orice îmi sună bine la ureche. Cochetez cu rockul, dar nu mă consider rockeriță sau ceva pentru că ascult și alte genuri diametral opuse. Dar din acest domeniu prefer trupe ca Evanescence, Nightwish (forma cea veche, nu cea noua), Crranberries, Rammstein, RHCP, Within Temptation, The Rasmus, Linkin Park și așa mai departe.
  Îmi place și rapp-ul sau mă rog, anumite melodii pe stilul ăsta. De la noi din țară îmi plac mult CIA, care-s de la mine din oraș și îi ador live, BUG, unele melodii de la Paraziții, Guess Who, șamd.
  Cât despre comerciale ascult și melodii de genul pop și alte amestecături, cât îmi sună bine mie nu contează restul.
  Nu am nimic cu cei care ascultă populară și/sau manele, dar eu nu diger aceste 2 genuri și sunt singurele pe care nu le-aș asculta vreodata
  avatar
  Morphogenic
  ☆VIP☆
  ☆VIP☆

  Sex : Female
  Aur : 675
  Argint : 701
  Varsta : 21
  Localizare : aici

  Re: Trupe preferate

  Post by Morphogenic on Tue Aug 16, 2016 7:11 pm

  Trupa mea preferata e Hollywood Undead. V-as spune si numele melodiei prferate, insa nu am una din moment ce imi plac toate <3
  De asemenea mai ascult Linkin Park, twenty one pilots, Artic Monkeys, Fall out Boy, Bazooka, Carla's Dream si cam orice altceva imi mai suna bine la ureche.
  ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●♀۞♔♚♕ ۞♂●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●   Current date/time is Wed Dec 13, 2017 5:10 pm