Un form RPG cu tema istorica, preistorica, medievala si fantastica. O tema unica si originala.
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Jaden Seju

Go down 
AuthorMessage
JadenSeju
√New√
√New√
avatar

Sex : Male
Aur : 3
Argint : 7
Varsta : 21
Localizare : Călărași

PostSubject: Jaden Seju   Sat Sep 10, 2016 8:09 pm

Poza:
Jaden Seju:
 
Nume: Seju
Prenume: Jaden
Varsta: 18 forever
Specie: Om/Semi-Semi-Demon/Călăreț al Apocalipsei
Puteri:

Fire Dragon Magic:
-Urletul Reginei Dragon (Jaden țipă într-o anumită direcție cu puterea flăcărilor dată de spiritul unui dragon închis în el, răposata regină a dragonilor de foc)
-Dragon Heart (Flăcările învăluiesc corpul lui Jaden, iar acesta simte o energie nespus de mare corpul său devenind mai rezistent la lovituri și mai puternic din punct de vedere ofensiv)
-Dragon Form (Pielea lui Jaden devine solzi de dragon greu de penetrat de arme).
-Flame fists (Pumnii lui Jaden explodează în flăcări pentru un efect mai mare ofensiv)
-Flame Burst (Jaden poate folosii flăcările drept propulsoare ca să poată sării mai sus în aer, și acolo săți controleze mișcările)

Devil Magic:
-Devil Form (Pielea lui Jaden devine albă, pe față îi apare o mască Neagră cu decorațiuni roșii, două coarne mari, iar pe piept îi apare pe mijloc o pentagramă, acestă formă îi face pe Jaden să se regenereze la o viteză mult mai mare decât în mod normal, dar și această regenerare are dezavantaje pentru că e direct proporțională cu energia magică consumată de el, cu alte cuvinte, cu cât se regenerează mai repede, cu atât e mai obosit)
-HellHound (Ca orice mare demon, Jaden poate să invoce un dulău al iadului pentru a lupta în locul sau de partea lui)
-Revenge (Cu cât Jaden e mai rănit, cu atât loviturile lui sunt mai dure și vrăjile mai puternice)
-Fang Of the Moon (Orice armă pe care Jaden pune mâna devine neagră, apoi cu aceasta poate trimite o undă de un negru sângeriu ce poate ori tăia primul lucru ce îi iese în cale, sau să explodexe la împact)
-The Mask (Jaden dacă reușeste să pună masca s-a pe fața unui alt om, atunci o parte din sufletul victimei o să fie trimis în iad lăsând o mare slăbiciune. Jaden după ce a făcut acest lucru își pierde puterile demonice până când sufletul adversarului se întoarce)
-Unholy (Această abilitate al lui Jaden nu îl ajută cu absolut nimic, dar fiind un demon are și slăbiciunile specifice unuia, cu alte cuvinte nu poate intra în biserici, este foarte sensibil la obicte sfințite, iar crucile îl slăbesc mult, acestea se aplică doar dacă Jaden este în Devil Form)

Death Magic:
-No more walls (Aceasta este o abilitate pasivă ce îi permite lui Jaden să vadă spirite)
-Spiritball (Jaden crează o sferă sacrificând unul din spiritele din împrejurimi, aceasta poate să fie de doua tipuri. Dacă spiritul este unul rătăcitor atunci efectul bilei v-a fi cel de încetinire a adversarului dacă îl lovește, iar dacă spiritul este unul răzbunător, atunci cel lovit de abilitate v-a simți o arsură pe piele și o durere constantă ce v-a crește în timpul luptei).
-Soul Lantern (Când Jaden omoară pe cineva, spiritul acelei persoane trece în lampa s-a, acesta poate fi folosit sub diferite vraji după)
-Soul Healing (Mâinile lui Jaden devin fantomatice și fiecare lovitură fizică transferă o mică parte din energia adversarului la Jaden)
-Bird of doom (Corpul lui Jaden se transformă în corbi ce zboară în toate părțile, când aceștia de adună din nou la un loc Jaden revine la normal)
-Despair (Despair este calul fantomatic al lui Death, acesta nu poate fi folosit în luptă, dar Jaden îl oate invoca oricând).
-Reaper Form (Tot ce mai rămâne din Jaden e scheletul acoperit de foarte multe robe jerpelite, în această formă Jaden nu mai poate fi rănit de atacuri fizice, iar toate abilitățile magice al lui sunt aduse la un nivel mult mai mare, abilitățile fizice primesc un mic bonus + levitație. Odată activat Reaper formul Jaden are 5 minute și numai 5 în care îți poate omorâ adversarul, altfel o să devină o statuie pentru totdeauna)

Arme:
Arcana Black - O sabie katana japoneză clasică ce poartă spiritul unui Dragon numit Arcana Fire, apoi a fost coruptă de flăcările lui Jaden și a devenir Arcana Black.
Alexey Fire - O sabie normală decorată în roșu, galben și negru. Exact lafel ca și Arcana, și Alexey este tot un Dragon sub forma unei săbii.
Dragon Queen - O coasă creată când Arcana și Alexey sunt în sincronizare perfectă cu Jaden.

Despre el:
Jaden a trăit cu bunica lui din totdeauna pentru că știa faptul că părinții lui au murit la nașterea lui fix când îl aduceau acasă pe el, într-un accident de mașină, dar ghinionul l-a urmarit în continuare pentru că la 10 ani și bunica lui a părăsit această lume. Școala nu a mers niciodată bine, bani nu a avut de unde face rost, până într-o zi când un magazin a lasat clienții să testeze instrumentele muzicale din vitrine, zi în care el nu a mâncat, băut sau dormit, numai pentru a învăța să cânte, iar următorul său pas a fost să se angajeze ca și chitarist la un bar din zonă, aceste lucruri se întamplau când Jaden a avea 15 ani și nimic deosebit nu s-a mai întamplat până în ziua când acesta a împlinit 18 ani, pentru că fix cu o zi înainte de majoratul său, a întâlnit o fată îmbracată în robă albă ce stătea leșinată în fața blocului său, aceasta fiind urmărită și de un demon. Jaden s-a luptat cu el, fără să stie ce era în spatele măștii creaturii, el nu crezând că există asemenea lucruri, dar lund sceptrul ce fata îl purta în spate a reușit pentru prima oară să folosească magie.
Fata se numea Keily Ascen, o prințesă vrajitoare dintr-o altă dimensiune, iar Jaden a decis să o protejeze luând titlul de "cavaler" și a promis să o aducă înapoi în dimensiunea ei, Ascen. Înainte de portal cei doi au fost întâmpinați de Cavalerul surorii gemene al lui Keily, un mag de nivel foarte înalt, iar Jaden a sfârșit străpuns de sabie direct în piept. Odată trezit printre spirite Jaden a întîlnit o femeie îmbrăcată toată în negru, cu o coasă în spate și cu o mască din craniu pusă pe față. El nu a vrut să plece, a făcut un pariu cu Death cum că dacă el e în stare să îi controleze coasa, atunci trebuie să îl readucă la viață cu titlul și puterile unui înger al morții, iar Death a acceptat pariul, pariu mai apoi cîștigat de Jaden ce a salvat-o pe Keily și l-a învins de data asta pe Gael de data asta cu noile lui puteri de Înger al morții.
Călătoria lor a continuat, pe drum Jaden a devenit mai puternic, a aflat că tatăl lui încă e în viață și că este un demon de nivel foarte înalt, cât despre mama lui, a aflat că femeia în negru ce i-a dat puterile și l-a readus din morți este defapt cea ce i-a dat și în urmă cu 18 ani viață, dar a dipărut după ce l-a numit pe el "Al patrulea Călăreț al Apocalipsei, Death". Până la urmă Jaden a adus-o pe Keily înapoi pe tronul ei, a învins creaturi de la dragoni, la demoni, până și la ființe mai presus de imaginație cum ar fi semi-zei.
Acum pentru Jeden orice creatură supranaturală nu îl mai sperie râzând mereu de pericol pentru că el are o vorbă: "Să-mi fie frică de moarte? Eu sunt moartea!"
Back to top Go down
View user profile
Hana
♪Designer♪
avatar

Sex : Female
Aur : 1573
Argint : 1743
Varsta : 23
Localizare : Ελλαδα

PostSubject: Re: Jaden Seju   Sat Sep 10, 2016 8:23 pm

spor la postat
sa-ti deschizi un topic pentru prezentare

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●♀۞♔♚♕ ۞♂●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●Last edited by ••Megumi•• on Mon Nov 14, 2016 4:15 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://japanandkorea.wikiforum.net/
Sharma Sanara
♕Admin♕
♕Admin♕
avatar

Sex : Male
Aur : 1162
Argint : 1233
Varsta : 32
Localizare : Braila

PostSubject: Re: Jaden Seju   Sat Sep 10, 2016 8:31 pm

Spor la postat. Si distractie placuta Smile
Back to top Go down
View user profile http://rpghistoryw.forumgratuit.ro
Sponsored content
PostSubject: Re: Jaden Seju   

Back to top Go down
 
Jaden Seju
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Annddd Action!!! (Jaden vs. Matsuo)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
RPG History World  :: Welcome & Staff! :: Inscriere personaje-
Jump to: